Ryggsmärta Borås

Ryggsmärta Borås. Upplever du ryggont och smärta och är i behov av snabb behandlingstid och effektiv smärtlindring med de senaste behandlingsteknikerna? Eriks Naprapati i Borås är en seriös och uppskattad naprapat som dessutom finns tillgänglig även på kvällar och helger.

Om Eriks Naprapati i Borås

Eriks Naprapati i Borås är framstående inom de senaste behandlingsteknikerna och med nyare behandlingsmetoder kan man snabbt uppleva en förbättring när det gäller ryggsmärta Borås eller ryggskott. Hos oss på Eriks Naprapati blir du generellt av med ditt ryggskott på ca 2.2 behandlingar.
Vi tror på en effektiv behandlingsmetod anpassad efter dina behov och med rätt teknik lindras din ryggsmärta Borås med en kort, effektiv behandlingstid. Detta gör mig som Naprapat i Borås utmärkande.

Legitimerad naprapat från socialstyrelsen och medlem i svenska naprapatförbundet.

Flexibla arbetstider

Det går aldrig att förutspå när du kan drabbas av plötslig ryggsmärta Borås eller ett ryggskott och oftast kommer det som mest olägligt. Erik på Eriks Naprapati i Borås är den enda Naprapat som även arbetar på kvällar och helger. Han är flexibel och anpassar sig efter patientens behov, slå en signal om du behöver snabb hjälp med din ryggsmärta Borås även utanför ordinarie arbetstid.

Kliniken ligger mitt i Borås hjärta och blickar ut över Pinocchio statyn. Det är lätt att hitta hit och det finns gott om närliggande parkeringsplatser.

Vad vi arbetar med:

Vi behandlar exempelvis: Ryggskott, ryggsmärta Borås, huvudvärk, nackspärr, ishias, whiplash, axelsmärtor, domningar, knäproblematik, leddysfunktioner, muskelsmärtor, tennisarmbåge och golfarmbåge.

Våra behandlingsmetoder:

  • Massage, stretch och triggerpunktsbehandling
  • Mobilisering- och manipulering utav dysfunktioner i led
  • Smärtbehandling med hjälp utav akupunkturnålar
  • Rörelsescreening, träning och rehabövningar
  • TENS-behandling med ultraljud

Vad skiljer egentligen en naprapat från en kiropraktor?

En av de vanligaste frågorna man får som naprapat är vad som egentligen skiljer en naprapat från en kiropraktor. Det simplaste och tydligaste är att en naprapat till skillnad från en kiropraktor arbetar med mer djupgående behandlingar. Vi går tillsammans igenom grundläggande med patienten om det exakta behandlingsområdet och utefter det arbetar vi med individanpassade metoder för att fokusera på djupare behandlingar vilket resulterar i en snabbare och mer effektiv smärtlindring.

 


För ditt företag:

Är målet ett friskare företag med minskad sjukfrånvaro och personal som mår bättre och är gladare?
Det har visat sig att mer än två tredjedelar utav alla sjukskrivningar idag beror på besvär med t.ex. ryggsmärta Borås, nacke, muskler eller leder. Sjukskrivning innebär såklart en stor kostnad för företagen.

Allt fler företag använder Naprapater för att ta hand om sina anställda och minska risken sjukskrivning med hjälp utav förebyggande behandling och träningsråd eller träningsövningar. Om någon av era anställda skulle drabbas utav akuta fysiska smärtor kan vi hjälpa till att få den anställde tillbaka i arbete så snabbt som möjligt.

Kostnaden för Naprapatbehandlingar är avdragsgill för företag. Läs mer här.

Du är välkommen att ringa eller maila för eventuella frågor eller priser för företagsbehandlingar/klippkort för dina anställda.

Kontakta oss
Det är lätt att boka en tid direkt på vår hemsida eller ring oss! Vi finns bara ett knapptryck ifrån och är alltid redo att hjälpa dig.